-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Middelhavskylling: Kylling med appelsin og rosmarin
Søde, saftige appelsiner og den kraftfulde, aromatiske rosmarin passer perfekt til f.eks. fjerkræ.
Kylling med appelsin og rosmarin til 4 personer
Ingredienser
- 1 kylling ca. 1,2-1,4 kg
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1-2 spsk olivenolie
- salt, peber
- 3 økologiske appelsiner
- grene af frisk rosmarin
- 1 økologisk citron
- ca. 2 dl hønsebouillon
- 200 g brune fuldkornsris
- Sådan gør du:
- 1. Partér kyllingen i mindre stykker, gnid dem med hvidløg, olie samt salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad.
- 2. Pres saften fra den ene appelsin over, og læg rosmaringrene samt resterende appelsiner og citron, som er skåret i mindre stykker, ved.
- 3. Sæt kyllingen i ovnen ved 200° varmluft, og lad den blive gyldenbrun. Hæld lidt bouillon i fadet, og steg videre i 40-45 minutter.
- 4. Server kyllingen med stegeskyen og kogte fuldkornsris.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 29%, kulhydrat 41%