-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nem Eton mess-iskage
Eton mess er en traditionel engelsk dessert fyldt med jordbær, marengs og fløde. Her er den lavet i er skøn og sommerlig version, hvor desserten er lavet som en fin lille iskage.
6 stk.
Ingredienser
- 1 liter god vaniljeis
- 250 g hindbær
- 1 spsk. vaniljesukker
- 1 pakke marengs (100 g)
- 2½ dl piskefløde
Sådan gør du:
- Optø vaniljeisen, til den bliver blød og til at arbejde med.
- Gem 50 g hindbær til at pynte med. Mos resten af hindbærrene sammen med vaniljesukker med en gaffel.
- Pisk vaniljeisen sammen med moste hindbær til en blød creme.
- Knus halvdelen af marengsene, og vend dem i iscremen. For mindre forme eller en springform med film, der går udover kanterne.
- Kom iscremen i form(ene), og frys ned i mindst 5 timer.
- Pisken fløden til skum. Smør flødeskum ud på 6 tallerkner. Sæt en iskage ovenpå. Knus marengs over, og pynt med hindbær.