-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Nem mad på grillen: Sprøde crostini med tomat og ricotta
Crostini lavet på grillen er en vidunderlig forret, du nemt og hurtigt kan lave. Grill brødet sprødt og top det med cremet ricotta og tomater. Mums!
6 personer
Ingredienser
- 12 skiver baguette
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
Ricotta:
- 2½ dl ricotta
- 3 spsk. olivenolie
- havsalt og friskkværnet peber
Fyld:
- 250 g cherrytomater
- 3 spsk. hakket frisk basilikum
- 2 spsk. citronolie
Sådan gør du:
- Læg brødskiverne på et fad. Halver hvidløgsfed. Gnid hver brødskive med hvidløg, og dryp med olivenolie. Grill brødet, til det får grillmærker på begge sider.
- Rør ricotta med olivenolie, salt og peber. Smør brødene med et tyk lag ricotta.
- Skyl og halver tomaterne, kom dem i en skål. Vend dem med hakket basilikum, citronolie, salt og peber. Fordel tomaterne på brødene.