-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Oliventapenade og ristet kikærtebrød
Lækker og sund tapenade med sundt brød fra kogebogen "Stop yoyovægten".
Ingredienser
- 2 spsk kapers
- 150 g store sorte oliven (grønne kan også anvendes)
- 4 ansjosfileter i olie
- 5 spsk jomfruolivenolie
- frisk rosmarin, timian, oregano og merian
- 1 citron
- Kikærtebrød:
- 200 g gulerødder
- 500 g broccoli
- 200 g kikærter (udblødte og kogte)
- 200 g nøddemel (blendede valgfrie nødder)
- 25 g hele hørfrø
- 25 g hele sesamfrø
- 8 æg
- ½ dl olivenolie
- 1 spsk Husk
Sådan gør du:
- Skyl kapersene i koldt vand og kom kapers, oliven, ansjosfileter og olivenolie i en foodprocessor eller blender. Tilsæt friske krydderier og citronsaft efter smag. Blend, til det bliver en fin masse.
- Kikærtebrød: Skræl og riv gulerødderne og vrid saften ud. Blend broccoli og kikærter fint. Bland alle ingredienserne i en stor skål til en fast og formbar dej. Tilsæt lidt vand, hvis dejen er for tør. Smør en bageplade eller beklæd den med bagepapir og form boller eller brød af dejen.
- Bag bollerne i ovnen ved 170 grader varmluft i 45 minutter og brødet i 1 time.