-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Lækre æbleboller med rosiner
Prøv opskriften på disse lækre æbleboller med rosiner, som smager skønt med smør og en god brie.
15 stk.
Ingredienser
- 100 g smør
- 2½ dl mælk
- 25 g gær
- 100 g revet æble
- 50 g rosiner
- 50 g sukker
- 1 tsk. salt
- 1 æg
- 200 g fuldkornshvedemel
- ca. 375 g hvedemel
- 1-2 æbler til pynt
- 1 sammenpisket æg til pensling
- 3-4 spsk. perlesukker
Sådan gør du:
- Smelt smørret, og tilsæt mælken. Når det er lunkent, røres gæren ud heri.
- Tilsæt æble, rosiner, sukker, salt og æg. Tilsæt de to slags mel, og ælt dejen sammen.
- Lad dejen hæve ca. 1 time tildækket.
- Form 15 dråbeformede boller, og lad dem efterhæve 15 min. på bagepapir på en bageplade.
- Fjern kernehuse, stilk og blomst på æblet. Skær æblet i tynde både. Tryk en æblebåd ned i hver bolle. Pensl med æg, og drys med perlesukker.
- Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 15-18 min. på midterste ovnribbe.