Agurkesalat med mynte og koriander
SPONSORERET indhold

Agurkesalat med mynte og koriander

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker hjemmelavet agurkesalat med mynte og koriander, som passer til både svinekødsspyd og kyllingesatays.

Af: Lone Kjær Foto: Henrik Freek Christensen
23. okt. 2016 | Opskrift | BoligLiv
Agurkesalat til 4-6 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Agurkesalat med mynte og koriander

2 agurker
2 håndfulde friske krydderurter, f.eks. mynte, koriander og persille
1 rødløg
3 spsk. sherryeddike
1 tsk. rørsukker
reven skal af 2 økologiske citroner
salt og peber

Sådan laver du agurkesalat med mynte og koriander

1. Halver agurkerne, og fjern kernerne med en teske. Skær agurkerne i skiver.

2. Hak krydderurter og rødløg. Vend agurk med krydderurter og rødløg.


3. Rør sherryeddike med rørsukker, og vend i salaten sammen med reven citronskal. Krydr med salt og peber. Lad salaten trække smag ca. en halv time, inden den serveres.