Opskrift på andebryst med rødbede-grapefrugt-salat
Foto: Jes Buusmann Andebryst med rødbede-grapefrugt-salat

Opskrift på andebryst med rødbede-grapefrugt-salat

Andebryst med rødbede-grapefrugt-salat

printer Print
clock 40 minutter
plate 8

4 andebryster
lidt balsamico
1 spsk sukker
salt og peber.
Rødbedesalat:
3 rødbeder
2 røde grapefrugter
1 almindelig grapefrugt
2 spsk olivenolie
1 lille bdt finthakket kørvel
salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

Rids andebrysternes skind i et ternet mønster. Dryp med balsamico og drys derefter sukker, salt og peber henover. Steg i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile i 10 minutter, før de skæres i skiver. Kog rødbeder i 20 minutter, køl dem af og skræl dem. Skær dem i skiver. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære skrællen af først og derefter fileterne fri af hinder. Vend rødbeder, grapefrugter, olivenolie, kørvel, salt og peber. Servér salaten til andebrystet.

Se, hvad vi ellers skriver om: And, Andebryst, Kylling, Dansk mad, Rødbeder, Hovedret og Frokost