Appelsinsalat med quinoa
SPONSORERET indhold

Appelsinsalat med quinoa, pistacienødder og mynte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig anderledes appelsinsalat med den skønneste dressing.

Af: Mai Knauer Foto: Anders Schønnemann
20. apr. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Appelsinsalat til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

150 g hvid quinoa
1 spsk olivenolie
4 store appelsiner
1 rødløg, skåret i tynde skiver
100 g rucola
1 bundt mynte
50 g pistacienødder

Ponzu-dressing:
1½ spsk limesaft
1½ spsk citronsaft
1½ spsk mirin (sød risvin)
2 spsk soja
1 spsk rørsukker
2 spsk riseddike

Sådan laver du appelsinsalat med ponzu-dressing

1. Skyl quinoaen under koldt vand, inden du koger den i letsaltet vand i ca. 10-15 minutter. Dræn quinoaen for vand, og rist den på en varm pande i 1 spsk olivenolie i ca. 1 minut, og stil den til side til afkøling.

PRØV OGSÅ: Salat med hindbær, avocado, tomater og persille


2. Skær appelsinerne fri for skal og hvide hinder, og skær dem i tynde, runde skiver. Skræl og skær rødløget i tynde skiver. Skyl rucolaen, og slyng den tør. Kom salat, quinoa, appelsinskiver og rødløg i en skål.

3. Kom alt til dressingen i et glas med låg, og ryst det sammen, og fordel dressingen over salaten. Pynt med mynteblade og pistacienødder.