-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Appelsinsalat med quinoa, pistacienødder og mynte
En dejlig anderledes appelsinsalat med den skønneste dressing.
Appelsinsalat til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 150 g hvid quinoa
- 1 spsk olivenolie
- 4 store appelsiner
- 1 rødløg, skåret i tynde skiver
- 100 g rucola
- 1 bundt mynte
- 50 g pistacienødder
- Ponzu-dressing:
- 1½ spsk limesaft
- 1½ spsk citronsaft
- 1½ spsk mirin (sød risvin)
- 2 spsk soja
- 1 spsk rørsukker
- 2 spsk riseddike
Sådan laver du appelsinsalat med ponzu-dressing
- 1. Skyl quinoaen under koldt vand, inden du koger den i letsaltet vand i ca. 10-15 minutter. Dræn quinoaen for vand, og rist den på en varm pande i 1 spsk olivenolie i ca. 1 minut, og stil den til side til afkøling.
- 2. Skær appelsinerne fri for skal og hvide hinder, og skær dem i tynde, runde skiver. Skræl og skær rødløget i tynde skiver. Skyl rucolaen, og slyng den tør. Kom salat, quinoa, appelsinskiver og rødløg i en skål.
- 3. Kom alt til dressingen i et glas med låg, og ryst det sammen, og fordel dressingen over salaten. Pynt med mynteblade og pistacienødder.