
SPONSORERET indhold
Asiatiske kødboller med nudelsalat
Kødboller på en ny måde serveret med nudelsalat.
4
Ingredienser
500 g hakket kyllingekød
1 udkernet, finthakket chili
1 spsk finthakket citrongræs
1 spsk reven ingefær
2 spsk oystersauce
1 spsk sød chilisauce
1 dl grov rasp
salt, peber
1 spsk jordnøddeolie til stegning
2 spsk sød chilisauce
Nudelsalat:
125 g brune risnudler
1 agurk
2 gulerødder
1 bdt. koriander
limesaft
1 tsk sesamolie
Sådan gør du:
- Kom kyllingekødet i en skål, og rør det med alle øvrige ingredienser. Form farsen til 12 valnøddestore kødboller, og steg dem gyldne i 6-7 minutter.
- Ryst panden godt undervejs, og vend kødbollerne med lidt ekstra chilisauce, når de er færdige.
- Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakningen. Høvl agurk og gulerødder i brede bånd med en grønsagsskræller.
- Bland nudler, grønsager og koriander, smag til med limesaft, sesamolie samt salt og peber. Server salaten med kødbollerne.
Energi pr. person: 420 kcal, fedt 27%, protein 29%, kulhydrat 44%