Opskrift på avocadosalat med granatæble og grillet castello
SPONSORERET indhold

Avocadosalat med granatæble og grillet castello

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En salat med både friskhed og en dejlig cremet smag.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
05. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

150 g castello white (kan erstattes med castello light)
1 avocado
citronsaft
1 stort granatæble eller to små
150 g cherrytomat
1-2 bundter frisk brøndkarse eller 1 pakke ruccola
saften fra 2 limefrugter
2 spsk sesamolie eller olivenolie
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    250 Kcal

Sådan laver du avocadosalat

Tænd ovnen på 200 grader.

Del osten i 8 stykker. Læg dem på et stykke bagepapir og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen 10 min lige før de skal serveres.

Fjern stenen fra avocadoen og skrap den ud af skallen. Skær hver halvdel i 4 skiver. Hæld evt. citronsaft over, så den ikke bliver brun.

Del granatæblet og bank kernerne ud med en grydeske. Del tomaterne i kvarte.

Anret forretten ved at fordele brøndkarse, granatæblekerner, tomat og avocado på fire tallerkener. Kom rapsolie og limesaft over de fire anretninger. Læg til sidst 2 stykker grillet ost på hver tallerken.

250 kcal pr person med fuldfed castello / 200 kcal pr person med castello light.


Se også opskrift på Cocktail med hyldeblomst og lime.