Bagt appelsindessert
Foto: Betina Hastoft Find opskriften her.

Bagt appelsindessert

Denne appelsindessert er supernem og smager fantastisk.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer

1 usprøjet appelsin
100 g blødt smør
325 g sukker
3½ dl mælk
3 æg
75 g mel
1 tsk. bagepulver

Pynt:
Flormelis
2 appelsiner

Sådan gør du

  1. Tænd oven på 180 gr. Skyl appelsinen, og riv skallen fint.
  2. Kom smør, sukker, appelsinskal, mælk, æg, mel og bagepulver i en foodprocessor.
  3. Pres saften fra appelsinen, så det svarer til 1 dl, og hæld det i foodprocessoren. Blend til en ensartet creme.
  4. Smør en form (1½ liter) eller 6 små forme og hæld dejen i. Bag desserten i 45-50 min.
  5. Afkøl desserten, til den er lun, før den pyntes med flormelis. Server appelsinbåde til.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Appelsin, Dessert og Bageopskrifter