-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Bagt appelsindessert
Denne appelsindessert er supernem og smager fantastisk.
6 personer
Ingredienser
- 1 usprøjet appelsin
- 100 g blødt smør
- 325 g sukker
- 3½ dl mælk
- 3 æg
- 75 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- Pynt:
- Flormelis
- 2 appelsiner
Sådan gør du
- Tænd oven på 180 gr. Skyl appelsinen, og riv skallen fint.
- Kom smør, sukker, appelsinskal, mælk, æg, mel og bagepulver i en foodprocessor.
- Pres saften fra appelsinen, så det svarer til 1 dl, og hæld det i foodprocessoren. Blend til en ensartet creme.
- Smør en form (1½ liter) eller 6 små forme og hæld dejen i. Bag desserten i 45-50 min.
- Afkøl desserten, til den er lun, før den pyntes med flormelis. Server appelsinbåde til.