Bagt appelsindessert
SPONSORERET indhold

Bagt appelsindessert

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne appelsindessert er supernem og smager fantastisk.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
14. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

1 usprøjet appelsin
100 g blødt smør
325 g sukker
3½ dl mælk
3 æg
75 g mel
1 tsk. bagepulver

Pynt:
Flormelis
2 appelsiner

Sådan gør du

  1. Tænd oven på 180 gr. Skyl appelsinen, og riv skallen fint.
  2. Kom smør, sukker, appelsinskal, mælk, æg, mel og bagepulver i en foodprocessor.
  3. Pres saften fra appelsinen, så det svarer til 1 dl, og hæld det i foodprocessoren. Blend til en ensartet creme.
  4. Smør en form (1½ liter) eller 6 små forme og hæld dejen i. Bag desserten i 45-50 min.
  5. Afkøl desserten, til den er lun, før den pyntes med flormelis. Server appelsinbåde til.

Anbefalet til dig