
SPONSORERET indhold
Strawberry Short Cake med Baileys
Den super begrænsede version af Baileys, der har taget USA med storm, er officielt landet i butikkerne i Danmark. Baileys Strawberries & Cream vil kun være tilgængelig i butikker til slutningen af august. Her får du opskriften på en skøn dessert, du kan lave med den nye Baileys...
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
70 ml Baileys Strawberries & Cream
1,1 dl knuste kiks
1 dl flødeost
90 ml flødeskum
4 spiseskefulde flormelis
60 g hvid chokolade i grove stykker
2 dl friske jordbær
Sådan laver du Baileys strawberry shortcake
- Smelt den hvide chokolade i en lille skål og lad det afkøle.
- Skær de friske jordbær.
- Pisk fløden med 2 spiseskefulde flormelis og 30 ml Baileys Strawberries & Cream indtil den er jævn. Rør 30 ml Baileys Strawberries & Cream i det.
- I en separat skål piskes flødeost, 2 spiseskefulde flormelis og 30 ml Baileys Strawberries & Cream indtil den er jævn. Tilsæt den smeltede hvide chokolade. Tilsæt de hakkede jordbær og rør med en ske.
- Del alle ingredienserne i to glas, tilsæt halvdelen af de knuste kiks i bunden af glassene og hæld 10 ml Baileys Strawberries & Cream herover.
- Tilsæt halvdelen af flødeskummen, de skårne jordbær og halvdelen af flødeosten.
- Gentag disse lag igen med de resterende ingredienser.
- Pynt med skårne jordbær.
- Køles i min. 2 timer før servering.