Blommecrumble
SPONSORERET indhold

Blommecrumble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sød og sprød smuldredej over de syrlige og aromatiske blommer – bedre kan det næsten ikke blive.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(6 portionsforme)

Ingredienser

600 g søde, saftige blommer
50 g sukker
Crumble:
75 g mel
50 g smør
50 g farin eller mørk muscovadosukker
25 g havregryn
½-1 tsk. kanel

  1. Halver og udsten de skyllede blommer. Bland dem med sukker, og fordel dem i små ovnfaste portionsskåle. Dæk med folie eller bagepapir, og stil skålen i en 200 gr. varm ovn i ca. 20 min., eller til blommerne er møre.
  2. Bland mel og smør (evt. i en foodprocessor), og tilsæt mørkt sukker, gryn og kanel. Bland smuldredejen godt, og drys den ud over blommerne. Bag desserten 10-15 min., eller til overfladen er fin og sprød.