SPONSORERET indhold
Bøf på pind med krydderurtesmør
Af: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
(4 pers.)
Ingredienser
1 kg små skrubbede nye kartofler
Krydderurtesmør:
50 g smør
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk. hakket dild
1 spsk. kørvel
4 oksebøffer, f.eks. farmerbøffer
4 træspyd
1 spsk. olie
salt, peber
Tilbehør:
grøn salat
- Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand.
- Rør blødt smør med krydderurter. Læg smørret på et stykke pergamentpapir, og rul det til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær smørret i skiver.
- Skær kødet i tern, og sæt dem på spyddene. Pensl med olie, og krydr med salt og peber. Grill spyddene over trækulsgrill 6-8 min. Du kan også stege dem i en blanding af olie og smør på en pande.