Brændenældesuppe med hårdkogte æg og ærter
SPONSORERET indhold

Brændenældesuppe med hårdkogte æg og ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker sommerret til fire personer.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
05. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

75 g bacon i grove tern
1 løg, grofthakket
2 fed hvidløg eller 10 blade ramsløg, grofthakkede
200 g kartofler, grofthakkede
6 dl. hønsebouillon (hjemmekogt eller fra slagteren, brug alternativt vand, da bouillonterninger oftest indeholder tilsætningsstoffer)
200 g brændenældeblade og topskud, skoldet og grofthakket
75 g smør
Salt og peber
4 æg

Sådan gør du:

Steg baconen gylden i bunden af en gryde. Tilsæt nu løg, hvidløg og kartofler og lad det hele stege sammen i 5 min. Hæld bouillonen på og lad suppen koge i 20 min. Kom suppen op i en blender sammen med brændenælder og smør og blend godt igennem (evt. ad flere omgange). Smag til med salt og peber.

Kog æggene i 7 min., halver dem og kom dem op i suppen ved servering.

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter