Californiske lemonbars (sprøde citronsnitter)
SPONSORERET indhold

Californiske lemonbars (sprøde citronsnitter)

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Californiske lemonbars eller sprøde citronsnitter er en lækker kage at servere til formiddagskaffen. Få opskriften her:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
20. aug. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk. lemonbars

Ingredienser

Californiske lemonbars

Bund:
125 g blødt smør
½ dl flormelis
2½ dl hvedemel

Fyld:
2 æg
2½ dl sukker
revet skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk. citronsaft
2 spsk. hvedemel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
flormelis til pynt

Sådan laver du californiske lemonbars

  1. Pisk smør og flormelis luftigt med en håndmikser. Rør hvedemelet i.
  2. Fordel dejen i en form (20 x 20 cm) foret med bagepapir. Bag kagebunden ca. 10-12 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tag den ud.
  3. Pisk æggene skummende. Tilsæt sukker, citronskal og saft, og pisk igen, til det er skummende.
  4. Bland de 2 spsk. hvedemel og bagepulver og salt, og rør det i. Fordel fyldet over kagebunden.
  5. Bag kagen ca. 25 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  6. Afkøl kagen, og skær den ud i snitter. Pynt med sigtet flormelis.

LÆS OGSÅ: Citroncheesecake med hvid chokolade 
LÆS OGSÅ: Moderne citronfromage med rugbrødscrunch

 

Anbefalet til dig