Cashew-kylling & sprød salat
SPONSORERET indhold

Cashew-kylling & sprød salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den lækre, tørre nøddesmag klæder kyllingen, der er en vigtig proteinkilde i dit måltid.

Af: Majbritt Louring Engell
25. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

150 g båndpasta, fuldkorn
600 g kyllingeinderfilet
2 spsk cashewnøddesmør eller peanutbutter
kokosolie eller olivenolie til stegning
2 fennikel
50 g rosenkål
50 g babyspinat
20 ananas-kirsebær (ca 1 bakke)
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
50 g kalamata oliven
40 g cashewnødder

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Marinér kyllingestykkerne i cashewnøddesmør, salt og peber i en halv times tid.

Steg kødstykkerne i kokosolie i ca 10 min.

Skær fennikel i ultra tynde skiver. Skær enden af rosenkålen, og pil bladene af.

Bland babyspinat, fennikel, rosenkålblade. Del ananaskirsebærrene, og vend dem i salaten sammen med oliven. Bland olie og eddike, og hæld det over salaten. Fordel salaten på 4 tallerkener.

Servér salaten toppet med stykker af cashewkylling og kogt båndpasta. Drys med cashewnødder.(450 kcal)

Få mere inspiration til sund slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/