Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Ceviche
Foto: Andres Wiking Ceviche

Ceviche

Denne udgave af Ceviche er frisk og lækker, både med muslinger og hvid fisk.

plate 1
printer Print

150 g hvidfisk
50 g kammuslinger

Dressing:
1 rød chili
1 rødløg
1 fed hvidløg
saft af 1 citron
saft af 1 limefrugt

Topping:
2 tomater
½ agurk
1 forårsløg
havsalt
peber
1 bundt frisk koriander

Sådan gør du

Skær fisken i skiver på cirka 1 cm, og læg dem i et fad. Skær kammuslingerne i to, og bland med fisken. Snit chili, rødløg og hvidløg fint. Rør det i citron- og limesaften. Hæld dressingen over fisken, og dæk den til.

Lad den marinere minimum to timer og helst natten over i køleskabet. Snit tomat, agurk og forårsløg fint, og tilsæt havsalt, peber samt grofthakket koriander.

Fordel det over fisken, og servér. 


PRØV OGSÅ: Bagt fisk med sprød topping, rygeostcreme og radiser

PRØV OGSÅ: Luksussalat med varmrøget laks

PRØV OGSÅ: Overdådig kålsalat med sorte ris og laks

Se, hvad vi ellers skriver om: Louise Bruun, Fisk, Sunde salater og Ceviche