
Chili con chicken
Spicy & lækker hverdagsmad.
Ingredienser
400-500 g kyllingebryst
1 spsk olie
2 hakkede løg
1 chili
1-2 tsk røget paprika
1-2 tsk ristet spidskommen
2 udkernede, hakkede peberfrugter
2 dåser flåede, hakkede tomater
evt. lidt bouillon
1 dåse skyllede, afdryppede kidneybeans
125 g grønne bønner
3 spsk chokoladenibs
salt, peber
koriander
4 fuldkornstortillaer
Sådan gør du: Skær kyllingekødet i pænt store tern.Varm olien, og sauter løg og chili heri. Tilsæt kyllingekødet, og lad det tage farve. Drys paprika og spidskommen over, bland peberfrugterne ved, og svits det hele i nogle minutter. Tilsæt tomater samt lidt bouillon, og lad det hele snurre i 5-6 minutter. Bland de røde og grønne bønner i retten sammen med chokoladenibs, salt og peber, og lad retten snurre ca. 15 minutter. Smag godt til med yderligere krydderier, og server chilien med lune tortillaer og frisk koriander.
Energi pr. person: 460 kcal, fedt 28%, protein 30%, kulhydrat 42%