-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Chokoladecroissanter med nutella
Hjemmelavede croissanter får en lidt anden struktur end de købte, men de smager skønt og er dejlig sprøde.
20 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 2½ dl vand
- 500 g hvedemel
- 200 g smør
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 100 g smør til udrulning
- 20 store tsk. Nutella
- 1 æg til pensling
- Udrør gæren i lunkent vand. Kom melet i en anden skål, og smuldr de 200 g smør heri. Tilsæt salt, sukker og gærblandingen, og ælt dejen sammen.
- Stil den til hævning på et ikke alt for varmt sted i ca. 1 time.
- Rul dejen ud til en rektangel 20 x 40 cm. Skær smørret i tynde skiver, og læg dem på halvdelen af dejen. Fold den anden halvdel over. Rul ud igen til en rektangel ca. 80 x 30 cm.
- Skær dejen igennem først på langs og så på tværs, så der dannes 10 ens firkanter. De skæres nu i 2 trekanter hver, så der i alt er 20.
- Kom en klat Nutella på hver, og rul sammen fra den brede ende. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og lad dem efterhæve i 15 min.
- Pensl med sammenpisket æg, og bag croissanterne ved 225 gr. i ca. 18 min.
Skønne opskrifter med Nutella
-
Varm cookiekage med nutella
-
Muffins: Hasselnøddemuffins med nutella-hjerte
-
Lækre nutellaboller
-
Chokoladecroissanter med nutella
-
Pandekager med nutella, kokos og frugt
-
Hjemmelavet Ferrero Rocher
-
Snurrer med Nutella - Mums!
-
Nutella cookies med mandler
-
Stjernebrød med nutella
-
Bagt french toast med nutella
-
Weekendguf: Hjemmelavet nutella
-
Marmorkage med appelsin og nutella