Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Hviletid: 1 time
Bagetid: ca. 30 min.
Fryse-egnet (men mister sprødhed)
(ca. 8 stykker)
350 g friske hindbær
100 g smør (små stykker)
175 g hvedemel
1 lille æg (sammenpisket)
150 g mørk chokolade (smeltet)
½ liter piskefløde (flødeskum)
- Tærtebund: Smuldr smør og mel sammen og saml dejen med æg. Lad den hvile i køleskabet i 30 min.
- Rul dejen ud, beklæd en tærteform og prik bunden med en gaffel. Tryk siderne godt til i kanten. Bag tærten ca. 10 min. ved 200 grader.
- Skru ned og bag videre i ca. 20 min. ved 175 grader, til tærtebunden er sprød og gennembagt.
- Pensl med chokolade og lad det størkne.
- Lige før servering fyldes tærten med flødeskum blandet med hindbær.