Citrus yoghurt panna cotta
Ingredienser
3 små plader husblas
2 1/2 dl piskefløde
1 vaniljestang
45 g sukker
2 1/2 yoghurt 3%
2 tsk frisk revet citronskal, økologisk.
Citrusfrugt:
1 spsk ahorn sirup
filet fra 1 appelsin
filet fra 1 citron
filet fra 1 rød grapefrugt.
Sådan gør du
Blød husblassen op i vand. Kog piskefløde, korn fra vaniljestang og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og lad det stå lidt. Tag husblas op af vandet og rør den i den varme fløde. Køl af i 10 minutter, tilsæt yoghurten og hæld derefter massen igennem i si. Fordel yoghurtcremen i forme eller portionsglas. Stil i køleskabet i fire timer eller til næste dag.
Vend citrusfileter med siruppen og servér på toppen af panna-cottaen.
Panna cotta:
Man kan sagtens laver denne dessert dagen, før den skal serveres.