Croque madame med røget torskerogn og grøn salat
SPONSORERET indhold

Croque madame med røget torskerogn og grøn salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En fransk klassiker i nordisk version. Perfekt som hurtig frokost.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
04. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

600 g røget torskerogn fra fiskemanden
2 spsk sennep
4 spsk mayonnaise
8 skiver godt, groft brød
8 skiver mild ost
4 æg
grønne salatblade samt olie og eddike til servering

Sådan laver du croque madame:

Fjern hinderne fra torskerognen, og rør den sammen med sennep og mayonnaise. Fordel blandingen på 4 skiver brød, og læg dem sammen med ost og de sidste 4 skiver brød.

Kom sandwichene på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter.

Spejl æggene i 5 minutter, det gøres bedst på en slip-let pande.

Kom spejlæggene på toppen af de færdige sandwichs, og server dem varme sammen med en salat af grønne blade, vendt med olie og eddike.