French toast opskrift

Foto: Line Thit Klein French toast med pærer, karamel og is

Sådan laver du french toast

French toast med pærer, karamel og is

På dansk er french toast også kendt som 'arme riddere' - du kan servere french toast til morgenmad, brunch, eller i en lækker dessertudgave som her:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate French toast til 4 personer
Ingredienser

120 g smør + 20 g til stegning af brød
200 g lys farin eller muscovado sukker
1/4 l piskefløde
¼-½ tsk groft salt
3 æg
1 dl mælk
½ tsk stødt kanel
2 tsk sukker
6 skiver franskbrød, gerne daggammelt
3 pærer
vaniljeis.

Sådan laver du french toast

1. Til karamelsaucen smeltes smørret sammen med sukker og fløde. Rør rundt og sørg for at sukkeret ikke klumper. Lad det koge stille og roligt i 5 min. Smag til med salt. Put lidt salt i ad gangen og smag på det. Saucen tykner, når den køler ned.

 

2. Pisk æg, mælk, kanel og sukker sammen i en dyb tallerken. Vend brødet i æggeblandingen. Smelt smørret i en pande og steg æggebrødene 2-3 min pr. side ved middelvarme.

 

3. Skær pærerne i tynde skiver. Servér de frisklavede french toast med tynde skiver pære, en kugle is og karamelsauce over.

 


SE OGSÅ:

 French toast med bær og ahornsirup

 

Jordbær-hyldeblomst-marmelade med french toast

 

 

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Brød, Amerikansk mad, Dessert, Toast og Brunch

610x200_woordy_knap2.jpeg