Opskrift på frisk sommersalat med kylling og mormordressing
SPONSORERET indhold

Frisk sommersalat med kylling og mormordressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sørg for at få godt med protein til dine måltider, som du gør i denne sommersalat.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
21. jul. 2012 | Mad | ALT for damerne
2

Ingredienser

300 g modne tomater (f.eks. blommetomater)
200 g honningmelon
200 g tilberedt magert kød, f.eks. kyllingebryst 
125 g mozzarella
4 skiver serranoskinke
50 g sukkerærter eller grønne ærter
50 g salat (f.eks Iceberg, egeblad salat, baby leaves eller anden variant)
evt. frisk basilikum.

Dressing:
30 g fløde (ca 2 spsk)
50 g fromage frais
1 spsk rapsolie med citron
Saften fra en citron
3-5 drb flydende sødemiddel
salt og peber

Sådan laver du sommersalat med kylling

Del tomaterne.
Hak melonen i grove tern.
Skær kødet i skiver.
Del sukkerærterne på langs.
Rist skinken på en tør pande på begge sidder.
Læg salat, tomat, hakkede melon, skiver af kylling, skiver af mozzarella og evt. frisk basilikum på et stort fad.
Rør dressingen sammen og hæld den over salaten.