Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Koge/stege/bagetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
50 g soltørrede tomater (hakkede)
400 g hakket kalvekød
½ tsk salt
1 æg
50 g parmesanost (revet)
50 g rasp
1 tsk basilikum
1 tsk oregano
friskkværnet peber
Fyld:
250 g frisk spinat (eller frossen helbladet)
250 g markchampignoner (i kvarter)
15 g smør
1 skalotteløg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
salt og peber
Tilbehør:
blandet salat
evt. pasta og pesto
Sådan gør du:
- Overhæld de soltørrede tomater med kogende vand og lad dem trække 10 min. Skyl spinaten og slyng den tør.
- Brun champignonerne i en dyb pande med smør og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg under omrøring i 2-3 min. og vend spinaten i.
- Varm det igennem et par min. og krydr med salt og peber. Hæld det ud på en tallerken til afkøling. Tænd ovnen på 175 grader.
- Ælt kødet sammen med salt. Rør tomaterne og 1 dl af tomatvandet i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
- Bred farsen ud på et stort stykke plastfilm, ca. 22x26 cm. Fordel det afdryppede fyld på farsen og rul den sammen som en roulade.
- Læg den i en bradepande med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 45 min. Server med en blandet salat og evt. friskkogt pasta vendt med lidt pesto.