boller uden gluten
SPONSORERET indhold

Glutenfri boller med ricotta & vanilje

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lette, milde boller, der er perfekte som morgenboller.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
13. nov. 2015 | Opskrift | Fit living
10 stk. | Total: en time

Ingredienser

200 g alm. mandelmel
3 spsk hørfrø
3 spsk loppefrøskaller eller HUSK
1 tsk bagepulver
et nip salt
1 tsk ren vaniljepulver eller kornene fra 1 vaniljestang
2 spsk blødt kokosolie
2 dl ricotta
4 æg

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal
  • Fedt:
    66 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    11 %

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Rør alle de tørre ingredienser til bollerne sammen i en skål.
  2. Tag endnu en skål, og rør heri kokosolie, ricotta og æg sammen.
  3. Hæld de tørre ingredienser over i de våde, og rør dejen godt sammen.
  4. Form små boller af dejen med fugtige hænder, og stil dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag bollerne i ca. 20 minutter.

Energi pr. bolle: 200 kcal, fedt 68%, protein21 %, kulhydrat 11%