
SPONSORERET indhold
Glutenfri boller med ricotta & vanilje
Lette, milde boller, der er perfekte som morgenboller.
10 stk. |
Total: en time
Ingredienser
200 g alm. mandelmel
3 spsk hørfrø
3 spsk loppefrøskaller eller HUSK
1 tsk bagepulver
et nip salt
1 tsk ren vaniljepulver eller kornene fra 1 vaniljestang
2 spsk blødt kokosolie
2 dl ricotta
4 æg
Næringsindhold
-
Energi pr. person:200 Kcal
-
Fedt:66 %
-
Protein:21 %
-
Kulhydrat:11 %
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Rør alle de tørre ingredienser til bollerne sammen i en skål.
- Tag endnu en skål, og rør heri kokosolie, ricotta og æg sammen.
- Hæld de tørre ingredienser over i de våde, og rør dejen godt sammen.
- Form små boller af dejen med fugtige hænder, og stil dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag bollerne i ca. 20 minutter.
Energi pr. bolle: 200 kcal, fedt 68%, protein21 %, kulhydrat 11%