Opskrift på gnocchi bagt med taleggio og gremolata
SPONSORERET indhold

Gnocchi bagt med taleggio og gremolata

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
30. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 g gnocchi
200 g tallegio (italiensk cremet rødskimmelost)
1 lille bdt bredbladet persille
2 fed hvidløg
Revet citronskal fra ½ citron
200 g groft brød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    756 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    60 %

Sådan gør du

Kog gnocchierne al dente som anvist på emballagen og læg dem i et ildfast fad, evt. fire ildfaste portionsskåle.
Skær osten i skiver og læg dem ovenpå. Gratinér i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. til osten er smeltet og gylden.
Hak persille, hvidløg og citronskal fint og drys det hen over lige inden servering.