
SPONSORERET indhold
Gnocchi bagt med taleggio og gremolata
4
Ingredienser
500 g gnocchi
200 g tallegio (italiensk cremet rødskimmelost)
1 lille bdt bredbladet persille
2 fed hvidløg
Revet citronskal fra ½ citron
200 g groft brød
Næringsindhold
-
Energi pr. person:756 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:12 %
-
Kulhydrat:60 %
Sådan gør du
Kog gnocchierne al dente som anvist på emballagen og læg dem i et ildfast fad, evt. fire ildfaste portionsskåle.
Skær osten i skiver og læg dem ovenpå. Gratinér i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. til osten er smeltet og gylden.
Hak persille, hvidløg og citronskal fint og drys det hen over lige inden servering.
Tip
Anden rødkitost kan selvfølgelig også bruges i stedet for taleggio