Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på gnocchi bagt med taleggio og gremolata
Foto: Andreas Wiking Gnocchi bagt med taleggio og gremolata

Opskrift på gnocchi bagt med taleggio og gremolata

Gnocchi bagt med taleggio og gremolata

4
Print

500 g gnocchi
200 g tallegio (italiensk cremet rødskimmelost)
1 lille bdt bredbladet persille
2 fed hvidløg
Revet citronskal fra ½ citron
200 g groft brød

Energi pr. person:
756 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
12 %
Kulhydrant:
60 %

Sådan gør du

Kog gnocchierne al dente som anvist på emballagen og læg dem i et ildfast fad, evt. fire ildfaste portionsskåle.
Skær osten i skiver og læg dem ovenpå. Gratinér i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. til osten er smeltet og gylden.
Hak persille, hvidløg og citronskal fint og drys det hen over lige inden servering.

 

Tip

Anden rødkitost kan selvfølgelig også bruges i stedet for taleggio


Se, hvad vi ellers skriver om: Gnocchi, Italiensk mad, Vegetarisk og Hovedret