Få opskriften på grillede asparges med parmesan og sort peber
SPONSORERET indhold

Grillede asparges med parmesan og sort peber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den enkleste (og måske bedste) aspargesret.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
13. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 kg tynde asparges, gerne i forskellige
farver
olivenolie
100 g parmesan
groftkværnet pebe

Sådan laver du grillede asparges med parmesan og sort peber:

Skræl de hvide asparges, og skær enderne af begge slags. Tykke asparges skæres over på midten.

Grill aspargeserne på en varm grill eller tør pande i få minutter. Kom dem op
på et fad. Dryp med rigeligt olivenolie, skræl parmesan ud over med en kartoffelskræller og giv et vrid med peberkværnen.

Servér med brød til, og spis med det samme.

PRØV OGSÅ: Syltede, hvide asparges