Grillede gulerødder med myntegremolata Grillede gulerødder med myntegremolata
Foto: Betina Hastoft Det bedste tilbehør!

Grillede gulerødder med myntegremolata

Disse grillede gulerødder er det lækreste tilbehør til påskemiddagen, og passer perfekt til et stykke lam!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer

  • 1 bundt gulerødder med to
  • 1 bundt mynte
  • 2-3 gulerodstoppe
  • 1 usprøjtet citron
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g feta
  • 6 spsk. god olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skræl gulerødder, skær toppen af, så der stadig sidder lidt grønt på guleroden, og gril gulerødderne i 3-4 min. på hver side, til de får sorte mærker.
  2. Skær gulerødderne i kvarte på langs. Læg gulerødder på et fad.
  3. Skyl gulerodstoppene grundigt fri for jord. Hak mynte og gulerodstoppe fint. Skyl og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløgsfed fint. Bland hakket grønt med citronskal og hvidløg.
  4. Drys myntegremolata over de grillede gulerødder. Smuldr feta over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påskefrokost, Mynte og Tilbehør