Grillede gulerødder med myntegremolata Grillede gulerødder med myntegremolata
SPONSORERET indhold

Grillede gulerødder med myntegremolata

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse grillede gulerødder er det lækreste tilbehør til påskemiddagen, og passer perfekt til et stykke lam!

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
31. mar. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

  • 1 bundt gulerødder med to
  • 1 bundt mynte
  • 2-3 gulerodstoppe
  • 1 usprøjtet citron
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g feta
  • 6 spsk. god olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skræl gulerødder, skær toppen af, så der stadig sidder lidt grønt på guleroden, og gril gulerødderne i 3-4 min. på hver side, til de får sorte mærker.
  2. Skær gulerødderne i kvarte på langs. Læg gulerødder på et fad.
  3. Skyl gulerodstoppene grundigt fri for jord. Hak mynte og gulerodstoppe fint. Skyl og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløgsfed fint. Bland hakket grønt med citronskal og hvidløg.
  4. Drys myntegremolata over de grillede gulerødder. Smuldr feta over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.

Anbefalet til dig