Grillet entrecote med skyr-bearnaise
SPONSORERET indhold

Grillet entrecote med skyr-bearnaise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér en lækker grillet entrecote med små nye kartofler og en frisk bearnaise-dressing til. Opskriften får du lige her:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
14. jun. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer | Total: 6 min

Ingredienser

4 grillede bøffer

Skyr-bearnaise:
2 dl skyr
1 dl mayonnaise f.eks. Hellmanns
2 spsk. hakket estragon
1 spsk. hakket persille
evt. 1 spsk. hakket kørvel
1 spsk. revet løg
1 spsk. bearnaiseessens
salt, peber

Tilbehør: salat og små nye kartofler

Sådan laver du entrecote med skyr-bearnaise

  1. Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
  2. Rør alle ingredienser til den kolde sauce sammen. Lad den trække i køleskab ca. 1 time før servering.
  3. Server de grillede bøffer med den kolde sauce, salat og små nye kartofler.


    grillet-entrecote-med-skyr-bearnaise.jpg