Grillet entrecote med skyr-bearnaise
Foto: Betina Hastoft Skøn grillmad med kold bernaise-dressing...

Grillet entrecote med skyr-bearnaise

Servér en lækker grillet entrecote med små nye kartofler og en frisk bearnaise-dressing til. Opskriften får du lige her:

printer Print
clock 6 minutter
plate 4 personer

4 grillede bøffer

Skyr-bearnaise:
2 dl skyr
1 dl mayonnaise f.eks. Hellmanns
2 spsk. hakket estragon
1 spsk. hakket persille
evt. 1 spsk. hakket kørvel
1 spsk. revet løg
1 spsk. bearnaiseessens
salt, peber

Tilbehør: salat og små nye kartofler

Sådan laver du entrecote med skyr-bearnaise

  1. Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
  2. Rør alle ingredienser til den kolde sauce sammen. Lad den trække i køleskab ca. 1 time før servering.
  3. Server de grillede bøffer med den kolde sauce, salat og små nye kartofler.


    grillet-entrecote-med-skyr-bearnaise.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Bøf, Bearnaise og Hovedret