
Grillet entrecote med skyr-bearnaise
Servér en lækker grillet entrecote med små nye kartofler og en frisk bearnaise-dressing til. Opskriften får du lige her:
preparation
Total: 6 minutter
plate
4 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
4 grillede bøffer
Skyr-bearnaise:
2 dl skyr
1 dl mayonnaise f.eks. Hellmanns
2 spsk. hakket estragon
1 spsk. hakket persille
evt. 1 spsk. hakket kørvel
1 spsk. revet løg
1 spsk. bearnaiseessens
salt, peber
Tilbehør: salat og små nye kartofler
Sådan laver du entrecote med skyr-bearnaise
- Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
- Rør alle ingredienser til den kolde sauce sammen. Lad den trække i køleskab ca. 1 time før servering.
- Server de grillede bøffer med den kolde sauce, salat og små nye kartofler.
3 nemme grillbøffer
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu