SPONSORERET indhold
Oksemørbrad på grill: Sådan griller du den perfekt HVER gang
Et stykke mørt kød på grillen og en god salat til – det virker hver gang, og man kan variere indholdet i salaten i det uendelige, mens grillsæsonen står på. Her griller vi oksemørbrad - med masser af krydderurter.
Grillet oksemørbrad til 4 personer |
Total: en time
Ingredienser
- ca. 600 g afpudset oksemørbrad
- blandede krydderurter, f.eks. persille, rosmarin, salvie, purløg
- 1 spsk. vindruekerneolie
- salt og peber
Sådan laver du oksemørbrad på grillen
- Gnid kødet med urter.
- Brun mørbraden ca. 2 min. på hver side i olien på en grillpande. Steg den færdig i kuglegrill eller ovn ved ca. 225 grader i 20-25 min.
- Pak herefter kødet ind i sølvpapir, og lad det hvile lunt i 30 min.
- Nyd den grillede oksemørbrad med en god salat til - prøv f.eks denne skønne kartoffelsalat med avocado.
TIP: Servér den gode stegesky til oksemørbraden!
Pssssst... Du finder mange flere skønne bud på lækker grillmad lige her