opskrift på grillet oksemørbrad
SPONSORERET indhold

Oksemørbrad på grill: Sådan griller du den perfekt HVER gang

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et stykke mørt kød på grillen og en god salat til – det virker hver gang, og man kan variere indholdet i salaten i det uendelige, mens grillsæsonen står på. Her griller vi oksemørbrad - med masser af krydderurter.

Af: Christian Petersen Foto: Christian Petersen
04. maj. 2018 | Opskrift | BoligLiv
Grillet oksemørbrad til 4 personer | Total: en time

Ingredienser

  • ca. 600 g afpudset oksemørbrad
  • blandede krydderurter, f.eks. persille, rosmarin, salvie, purløg
  • 1 spsk. vindruekerneolie
  • salt og peber

Sådan laver du oksemørbrad på grillen

  1. Gnid kødet med urter.
  2. Brun mørbraden ca. 2 min. på hver side i olien på en grillpande. Steg den færdig i kuglegrill eller ovn ved ca. 225 grader i 20-25 min.
  3. Pak herefter kødet ind i sølvpapir, og lad det hvile lunt i 30 min.
  4. Nyd den grillede oksemørbrad med en god salat til - prøv f.eks denne skønne kartoffelsalat med avocado.

TIP: Servér den gode stegesky til oksemørbraden!

Pssssst... Du finder mange flere skønne bud på lækker grillmad lige her