Grøn curry med torsk
Foto: Tia Borgsmidt Find den lækre thai ret her.

Grøn curry med torsk

Vi giver dig her opskriften på grøn curry med torsk og sprøde asparges. Det bliver din nye favorit!

printer Print
plate 4 personer

2 løg
1 spsk. olie
1 fed finthakket hvidløg
2-3 spsk. grøn currypaste
2 dl bouillon
1 ds. kokosmælk
salt og peber
250 g grønne asparges
600 g torsk- eller lyssejfilet skåret i 4x4 cm tern

Pynt:

Evt. skiver af rød chili

Tilbehør:

Jasminris

Sådan gør du

  1. Hak løgene.
  2. Varm olien op i en dyb pande eller gryde. Svits løgene nogle min., uden at de tager særlig farve. Tilsæt hvidløg og curry paste og svits kort. Tilsæt kokosmælk. Bring det i kog. Krydr med salt og peber.
  3. Skær eller knæk den grove ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker, og kom dem i retten. Kog op. Kom fisken i, og kog retten op.
  4. Lad retten simre 3-4 min. under låg. Pynt evt. med rød chili.
Se, hvad vi ellers skriver om: Thai-mad, Risretter, Nem aftensmad, Torsk, Fisk og Hovedret