
SPONSORERET indhold
Grøn curry med torsk
Vi giver dig her opskriften på grøn curry med torsk og sprøde asparges. Det bliver din nye favorit!
4 personer
Ingredienser
2 løg
1 spsk. olie
1 fed finthakket hvidløg
2-3 spsk. grøn currypaste
2 dl bouillon
1 ds. kokosmælk
salt og peber
250 g grønne asparges
600 g torsk- eller lyssejfilet skåret i 4x4 cm tern
Pynt:
Evt. skiver af rød chili
Tilbehør:
Jasminris
Sådan gør du
- Hak løgene.
- Varm olien op i en dyb pande eller gryde. Svits løgene nogle min., uden at de tager særlig farve. Tilsæt hvidløg og curry paste og svits kort. Tilsæt kokosmælk. Bring det i kog. Krydr med salt og peber.
- Skær eller knæk den grove ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker, og kom dem i retten. Kog op. Kom fisken i, og kog retten op.
- Lad retten simre 3-4 min. under låg. Pynt evt. med rød chili.