Grøn curry med torsk
SPONSORERET indhold

Grøn curry med torsk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi giver dig her opskriften på grøn curry med torsk og sprøde asparges. Det bliver din nye favorit!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
11. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 løg
1 spsk. olie
1 fed finthakket hvidløg
2-3 spsk. grøn currypaste
2 dl bouillon
1 ds. kokosmælk
salt og peber
250 g grønne asparges
600 g torsk- eller lyssejfilet skåret i 4x4 cm tern

Pynt:

Evt. skiver af rød chili

Tilbehør:

Jasminris

Sådan gør du

  1. Hak løgene.
  2. Varm olien op i en dyb pande eller gryde. Svits løgene nogle min., uden at de tager særlig farve. Tilsæt hvidløg og curry paste og svits kort. Tilsæt kokosmælk. Bring det i kog. Krydr med salt og peber.
  3. Skær eller knæk den grove ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker, og kom dem i retten. Kog op. Kom fisken i, og kog retten op.
  4. Lad retten simre 3-4 min. under låg. Pynt evt. med rød chili.

Anbefalet til dig