Opskrift på gulerodssalat med perlerugkerner, dild og spidskål
SPONSORERET indhold

Gulerodssalat med perlerugkerne, dild og spidskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en salat med med mange forskellige smagsvarianter.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser



150 g perlerugkerner (fra Skærtoft Mølle)
½ spidskål
½ rødløg
2-3 gulerødder
½ dl Tamari soja
½ citron, saften heraf
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg, finthakket
½ dl dild, hakket.

Sådan laver du salaten

  • Kog perlerugkernerne efter anvisningen på emballagen og afkøl dem lidt.
  • Snit spidskålen i tynde strimler og snit rødløget i skiver.
  • Skræl gulerødderne og skær dem mindre tern.
  • Rør soja sammen med citronsaft, olivenolie, salt, peber og hvidløg.
  • Bland spidskål og gulerødder sammen med marinaden, og vend de afkølede, kogte kerner i salaten sammen med rødløg og en masse hakket dild