
SPONSORERET indhold
Gulerodssalat med perlerugkerne, dild og spidskål
Prøv en salat med med mange forskellige smagsvarianter.
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
150 g perlerugkerner (fra Skærtoft Mølle)
½ spidskål
½ rødløg
2-3 gulerødder
½ dl Tamari soja
½ citron, saften heraf
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg, finthakket
½ dl dild, hakket.
Sådan laver du salaten
- Kog perlerugkernerne efter anvisningen på emballagen og afkøl dem lidt.
- Snit spidskålen i tynde strimler og snit rødløget i skiver.
- Skræl gulerødderne og skær dem mindre tern.
- Rør soja sammen med citronsaft, olivenolie, salt, peber og hvidløg.
- Bland spidskål og gulerødder sammen med marinaden, og vend de afkølede, kogte kerner i salaten sammen med rødløg og en masse hakket dild