Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på gulerodssalat med perlerugkerner, dild og spidskål
Foto: Line Thit Klein Gulerodssalat med perlerugkerne, dild og spidskål

Opskrift på gulerodssalat med perlerugkerner, dild og spidskål

Gulerodssalat med perlerugkerne, dild og spidskål

Prøv en salat med med mange forskellige smagsvarianter.

20 minutter
Print
4



150 g perlerugkerner (fra Skærtoft Mølle)
½ spidskål
½ rødløg
2-3 gulerødder
½ dl Tamari soja
½ citron, saften heraf
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg, finthakket
½ dl dild, hakket.

Sådan laver du salaten

  • Kog perlerugkernerne efter anvisningen på emballagen og afkøl dem lidt.
  • Snit spidskålen i tynde strimler og snit rødløget i skiver.
  • Skræl gulerødderne og skær dem mindre tern.
  • Rør soja sammen med citronsaft, olivenolie, salt, peber og hvidløg.
  • Bland spidskål og gulerødder sammen med marinaden, og vend de afkølede, kogte kerner i salaten sammen med rødløg og en masse hakket dild