hindbærlagkage
SPONSORERET indhold

Hindbærlagkage med hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker lagkage med mascarponecreme, hindbær og hvid chokolade.

Af: Kerstin Svensson Foto: Olof Abrahamsson
03. maj. 2019 | Opskrift | Hjemmet
Lagkage til 8 personer | Total: 30 min

Ingredienser

Bunde:
3 æg
1½ dl sukker
¾ dl hvedemel
¾ dl kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

Mascarponecreme:
1½ dl piskefløde
200 g hvid chokolade
250 mascarpone
400 g hindbær

Hindbærsirup:
150 g hindbær
1 spsk. friskpresset citronsaft
3 spsk. sukker

Sådan laver du hindbærlagkage

  1. Mascarponecreme: Kog fløden op. Hak chokoladen og hæld den varme fløde over. Rør til chokoladen er smeltet. Rør mascarponen i, stil fyldet på køl.
  2. Bunde: Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver, og sigt blandingen i æggemassen. Hæld dejen i en smurt springform, 20 cm i diameter. Bag kagen ved nederste ovnribbe i 30 min. ved 175 grader. Afkøl kagen.
  3. Hindbærsirup: Kog hindbær, citronsaft og sukker sammen til det tykner, ca. 30 min. Si kernerne fra, og afkøl siruppen.
  4. Del kagen i to. Fordel halvdelen af mascarponecremen over bunden sammen med lidt hindbær. Læg den anden bund over og fordel resten af cremen.
  5. Hæld siruppen over, og dekorer med resten af de friske hindbær.

    lagkage-med-hindbaer-txt.jpg

Anbefalet til dig