Hjemmelavet gazpacho
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet gazpacho

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den kolde suppe mætter og forfrisker, og så er den nem at have med sig på jobbet.

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
1 person

Ingredienser

1 fed hvidløg
1 tsk. olivenolie eller krydderolie
1 skive toastbrød (30 g)
300 g stilktomater
100 g agurk
75 g rød peberfrugt
50 g forårsløg
1 dl vand
salt og peber

  1. Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet i tern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved 125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt og køl af.
  2. Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og peber samt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern, og blend det hele sammen. Fortynd med lidt vand, og smag til med salt og peber.
  3. Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.
  4. Energi pr. person: 1075 kilojoule (250 kcal) Energifordeling: Protein: 7 g – 11 % Kulhydrat: 41 g – 65 % Fedt: 7 g – 23 %