Hjemmelavet gazpacho

Gazpacho - opskrift fra Hendes Verden

Hjemmelavet gazpacho

Den kolde suppe mætter og forfrisker, og så er den nem at have med sig på jobbet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 person

1 fed hvidløg
1 tsk. olivenolie eller krydderolie
1 skive toastbrød (30 g)
300 g stilktomater
100 g agurk
75 g rød peberfrugt
50 g forårsløg
1 dl vand
salt og peber

  1. Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet i tern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved 125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt og køl af.
  2. Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og peber samt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern, og blend det hele sammen. Fortynd med lidt vand, og smag til med salt og peber.
  3. Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.
  4. Energi pr. person: 1075 kilojoule (250 kcal) Energifordeling: Protein: 7 g – 11 % Kulhydrat: 41 g – 65 % Fedt: 7 g – 23 %
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Gazpacho, Kalorielet og Hovedret