
SPONSORERET indhold
Hjemmelavet gazpacho
Den kolde suppe mætter og forfrisker, og så er den nem at have med sig på jobbet.
1 person
Ingredienser
1 fed hvidløg
1 tsk. olivenolie eller krydderolie
1 skive toastbrød (30 g)
300 g stilktomater
100 g agurk
75 g rød peberfrugt
50 g forårsløg
1 dl vand
salt og peber
- Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet i tern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved 125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt og køl af.
- Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og peber samt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern, og blend det hele sammen. Fortynd med lidt vand, og smag til med salt og peber.
- Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.
- Energi pr. person: 1075 kilojoule (250 kcal) Energifordeling: Protein: 7 g – 11 % Kulhydrat: 41 g – 65 % Fedt: 7 g – 23 %