
SPONSORERET indhold
Lav din egen (sukkerfri) marcipan
Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede marcipan - og her får du Michelle Kristensens helt egen opskrift på lækker hjemmelavet og sukkerfri marcipan.
Hjemmelavet marcipan til 15 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
150 g mandler
1 æggehvide
1 knsp. Stevia MaxSød
Sådan laver du hjemmelavet marcipan
1. Mandlerne lægges i blød i koldt vand. Efter 3 timer hældes vandet fra, og mandlerne overhældes herefter med friskkogt vand. Lad stå i 5 minutter, og smut så mandlerne.
SE OGSÅ: Opskrift på roulade med marcipan og nougat
2. Blend de smuttede mandler i foodprocessoren, til de er helt fine, og tilsæt æggehvide samt 1 knsp. Stevia MaxSød.
LÆS MERE: Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron
3. Smag marcipanmassen til, og tilsæt evt. lidt mere Stevia. Opbevares på køl.
PRØV OGSÅ: Michelle Kristensens sunde brunkager uden sukker