Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Hjemmelavet marcipan
Foto: Zoonar GmbH / Alamy Stock Photo Det er super nemt at lave sin egen marcipan fra bunden - og så smager det godt!

Opskrift på hjemmelavet marcipan

Lav din egen (sukkerfri) marcipan

Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede marcipan - og her får du Michelle Kristensens helt egen opskrift på lækker hjemmelavet og sukkerfri marcipan.

clock 30 minutter
printer Print
plate Hjemmelavet marcipan til 15 personer

150 g mandler

1 æggehvide

1 knsp. Stevia MaxSød

Sådan laver du hjemmelavet marcipan

1. Mandlerne lægges i blød i koldt vand. Efter 3 timer hældes vandet fra, og mandlerne overhældes herefter med friskkogt vand. Lad stå i 5 minutter, og smut så mandlerne.

SE OGSÅ: Opskrift på roulade med marcipan og nougat

2. Blend de smuttede mandler i foodprocessoren, til de er helt fine, og tilsæt æggehvide samt 1 knsp. Stevia MaxSød.

LÆS MERE: Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron

 

3. Smag marcipanmassen til, og tilsæt evt. lidt mere Stevia. Opbevares på køl.

 

PRØV OGSÅ:  Michelle Kristensens sunde brunkager uden sukker

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Marcipan, Jul, Konfekt, Michelle Kristensen, Søde sager, Sukkerfri og Tilbehør