-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Galetter med mandelremonce
Kager med butterdej får en dejlig lethed og sprødhed over sig. Vi har disse lækre galetter med dejligt fyld af frugt og mandelremonce.
4 små tærter
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 150 g marcipan
- 100 g smør, blødt
- 150 g sukker + ekstra til drys
- frugt, f.eks. æbler, pærer, ferskner eller abrikoser
- flødeskum eller vaniljeis
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader. Udstik butterdejen med en rund tallerken, så du har fire bunde, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Riv marcipanen ned i det bløde smør, tilsæt sukkeret, og rør remoncen blød og cremet. Spred et tyndt lag ud over hver af tærterne, men efterlad en halv cm fri ude i kanten.
- Skær frugten i tynde både, og læg dem fint oven på butterdejen. Her har vi brugt abrikos.
- Drys med lidt sukker, og bag tærterne sprøde og gyldne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Du kan også lave tærterne i forvejen, stille dem tildækket og køligt natten over, og så bage dem lige inden, de skal spises. Server med flødeskum eller en kugle vaniljeis.