
SPONSORERET indhold
Hurtig pasta med svampe
Nem og lækker pastaret du kan lave på 15 minutter - servér den skønne pastaret med svampe og spinat med gedeost på toppen.
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
Nem pasta til 4 personer
Ingredienser
500 g båndpasta
500 g rensede svampe, gerne forskellige
4 hakkede skalotteløg
4 fed knust hvidløg
1/2 dl olivenolie
200 g baby spinat
salt, peber
4 små runde cremede gedeoste.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:708 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:16 %
-
Kulhydrat:58 %
Sådan gør du
1. Kog pastaen al dente som anvist.
2. Skær de største svampe i lidt mindre stykker. Steg svampe, løg og hvidløg i olie 4-5 minutter ved jævn varme. Tilsæt spinat samt friskkogt pasta og bland godt.
3. Smag til med salt og peber og servér med ost skåret i halve skiver på toppen.