Opskrift på pasta med svampe
SPONSORERET indhold

Hurtig pasta med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker pastaret du kan lave på 15 minutter - servér den skønne pastaret med svampe og spinat med gedeost på toppen.

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
14. sep. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Nem pasta til 4 personer

Ingredienser

500 g båndpasta
500 g rensede svampe, gerne forskellige
4 hakkede skalotteløg
4 fed knust hvidløg
1/2 dl olivenolie
200 g baby spinat
salt, peber
4 små runde cremede gedeoste.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    708 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Sådan gør du

1. Kog pastaen al dente som anvist.

2. Skær de største svampe i lidt mindre stykker. Steg svampe, løg og hvidløg i olie 4-5 minutter ved jævn varme. Tilsæt spinat samt friskkogt pasta og bland godt.

3. Smag til med salt og peber og servér med ost skåret i halve skiver på toppen.

Anbefalet til dig