SPONSORERET indhold
Isroulade
10 personer
Ingredienser
3 æg
120 g sukker
120 g hvedemel
3/4 tsk. bagepulver
Fyld:
1 l vaniljeis
150 g hindbær
3 ferskner eller nektariner
Nougatsauce:
100 g blød nougat
1 dl piskefløde
Pynt:
flødeskum
- Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland mel og bagepulver, og si det ned i æggeblandingen. Bland det hele sammen.
- Smør et stykke bagepapir, og bred dejen ud i en firkant på ca. 30 x 40 cm. Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir.
- Rør isen til softice, og smør det ud på kagen. Fordel hindbær og skrællede tern af ferskner over. Rul sammen til en roulade. Pak rouladen i plastfilm og herefter i alufolie. Læg den i en frysepose, og frys den ned. Tag kagen op, og pynt den med flødeskum. Smelt nougat i fløden i en lille gryde ved lav varme. Afkøl saucen, og server den til rouladen.