Italiensk æggekage
SPONSORERET indhold

Italiensk æggekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frittata dell’Umbria – eller æggekage fra Umbrien - er en herlig frokost eller mellemret.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 15 min.
Ikke fryse-egnet
6 æg
2 spsk vand
2 spsk friskhakket merian eller oregano
evt. et drys rosmarin
1 dl revet parmesan, grana eller tør pecorino (fåreost)
kværnet peber
2 spsk olie

  1. Pisk æggene sammen med vand og bland finthakkede krydderurter og ost i.
  2. Lad olien blive varm på en pande og hæld æggemassen på. Lad den stivne ved jævn varme.
  3. Stik af og til paletkniven i æggemassen, så alt når at stivne. Æggekagen kan serveres, som den er, men der kan også bydes på en god lufttørret skinke til, så det bliver en mættende frokostret.