Jagtgryde med kylling og svampe
SPONSORERET indhold

Jagtgryde med kylling og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Meget dejlig, meget fransk. Skøn simremad som både børn og voksne vil kunne lide.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
31. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Total: en time, 10 min

Ingredienser

3-4 spsk hvedemel
salt og peber
6-8 stykker kyllingeoverlår
2 spsk olie
1 spsk smør
50 g bacon, skåret i mindre stykker
8-10 små skalotteløg
300 g mindre, faste champignoner
3 dl hvidvin
1 dl cognac, kan udelades
6 dl hønsebouillon
1 mellemstor tomat, grofthakket
1 spsk ketcup
frisk estragon/timian.

Sådan laver du jagtgryde:

Bland mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne heri. Varm smør og olie i en gryde eller en højsidet pande, og brun kyllingestykkerne heri indtil de er gyldne på begge sider.

Tilsæt bacon, løg og champignon og lad det svitse ved høj varme et par min. Hæld hvidvinen og cognac på og lad det koge lidt ned, før bouillon, tomat og ketchup tilsættes. Lad retten simre i en lille times tid.

Før servering smages gryden til med salt og frisk estrago eller timian. Servér med brød og evt. en enkel grøn salat.

Prøv også croque madame med bagte tomater og grøn salat

Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/