Julesild: Karrysild til julefrokosten

Foto: Martin Dyrløv Skøn opskrift på karrysild.

Julesild: Karrysild til julefrokosten

Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.

Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 6 personer
Ingredienser

4-6 marinerede sildefileter (300-450 g drænet vægt)

Karrydressing:

1 spsk. karry
1 spsk. olie
75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
18 %
½-1 tsk. sukker
salt og peber
1 lille æble

Pynt:

2-3 hårdkogte æg
1 lille rødløg
frisk dild

Tilbehør:

rugbrød

Sådan gør du:

  1. Rist karryen i olie i 1 min. Afkøl.
  2. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med karryolien, og smag til med sukker, salt og peber.
  3. Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger eller tynde strimler. Vend dem i dressingen.
  4. Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
  5. Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
  6. Anret med æggebåde, finthakket rødløg og dild.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost-mad, Sild og Frokost