Ingredienser
4-6 marinerede sildefileter (300-450 g drænet vægt)
Karrydressing:
1 spsk. karry
1 spsk. olie
75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
18 %
½-1 tsk. sukker
salt og peber
1 lille æble
Pynt:
2-3 hårdkogte æg
1 lille rødløg
frisk dild
Tilbehør:
rugbrød
Sådan gør du:
- Rist karryen i olie i 1 min. Afkøl.
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med karryolien, og smag til med sukker, salt og peber.
- Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger eller tynde strimler. Vend dem i dressingen.
- Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
- Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
- Anret med æggebåde, finthakket rødløg og dild.