Julesild: Karrysild til julefrokosten
Foto: Martin Dyrløv Skøn opskrift på karrysild.

Julesild: Karrysild til julefrokosten

Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate 6 personer

4-6 marinerede sildefileter (300-450 g drænet vægt)

Karrydressing:

1 spsk. karry
1 spsk. olie
75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
18 %
½-1 tsk. sukker
salt og peber
1 lille æble

Pynt:

2-3 hårdkogte æg
1 lille rødløg
frisk dild

Tilbehør:

rugbrød

Sådan gør du:

  1. Rist karryen i olie i 1 min. Afkøl.
  2. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med karryolien, og smag til med sukker, salt og peber.
  3. Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger eller tynde strimler. Vend dem i dressingen.
  4. Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
  5. Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
  6. Anret med æggebåde, finthakket rødløg og dild.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost-mad, Sild og Frokost