Kålchips
SPONSORERET indhold

Kålchips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kålsnacken har konsistens som chips, men er supersunde i sammenligning med dem, man køber i poser.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
02. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6-8 personer

Ingredienser

200 g sortkål eller palmekål (grønkål eller savojkål kan også bruges, men resultatet bliver ikke helt så godt.)
3 spsk god olivenolie
2 tsk salt

Sådan laver du kålchips:

Sæt ovnen på 160 grader. Skyl kålbladene og skær de grove stængler af. Riv/skær bladene i stykker og fordel dem ad flere omgange på bageplader beklædt med bagepapir. Dryp med olivenolie og drys med salt.

Bag kålbladene i 5-10 min. afhængig af type (sortkål skal have ganske kort tid, grønkål lidt længere). Hold øje undervejs, så kålen ikke bliver sort i kanterne. Den skal være sprød, men stadig grøn og frisk at se på.

Smag til med salt og måske et par dråber olie.

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter

PRØV OGSÅ: Æblecrumble med ahornsirup