-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Kålrabi-suppe
Kålrabi smager sødligt og er smækfyldt med vitaminer, især C-vitaminer. Har du en rest kålrabi, kan du koge og mose den sammen med kartoffelmos.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Kogetid: ca. 30 min.
- 600 g kålrabi
- 2 spsk. olivenolie
- 1 l grøntsagsbouillon
- 1 dl fløde
- salt og friskkværnet peber
- 1 citron
- Pynt:
- persille
- friskrevet peberrod
- Tilbehør: evt. brød
- Skræl kålrabien, og skær den i grove terninger.
- Kom kålen i en gryde med olie, og steg den i et par min., til den tager lidt farve. Tilsæt bouillon, og kog det i ca. 20 min., til kålrabien er mør. Tilsæt fløde, og kog i et par min. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Servér suppen rygende varm med hakket persille og friskrevet peberrod på toppen. Servér evt. brød som tilbehør.