
Kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs
En festlig middag i en slankereudgave.
Kalorier 360 kcal
Protein 35 g 39%
Kulhydrat 23 g 31%
Fedt 12 g 30%
Kostfibre 9 g
(1 person)
Ingredienser
- 1 kalveculotte
- salt og citronpeber
- Bagte tomater:
- 150 g små cherrytomater
- groft salt
- 1 tsk olivenolie (til bagning)
- Artiskoksovs:
- 125 g artiskokhjerter (dåse)
- lidt bouillon
- 2-3 tsk maizenamel
- 50 g DDV-yoghurt (7%)
- Gnid culotten med salt og citronpeberog steg den ved 200grader i ca. 40 min. Lad denherefter trække under folie i20 min. Skær den i tynde skiverog vej 120 g af.
- Kom tomaterne i et ovnfastfad. Drys med groft salt, fordélolien over tomaterne og bagdem ved 150 grader i ca. 20min.
- Kom artiskokker og bouillon ien gryde. Lad det simre i ca.10 min. Bland mel og yoghurtsammen og jævn retten. Blendherefter sovsen og smag tilmed salt og citronpeber.
- Skær fedtkanterne af culotteskiverneog anret dem påen tallerken sammen med debagte tomater. Hæld sovsenovenpå.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »