Kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs

Kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs

En festlig middag i en slankereudgave.

Kalorier 360 kcal
Protein 35 g 39%
Kulhydrat 23 g 31%
Fedt 12 g 30%
Kostfibre 9 g

(1 person)

Ingredienser

  • 1 kalveculotte
  • salt og citronpeber
  • Bagte tomater:
  • 150 g små cherrytomater
  • groft salt
  • 1 tsk olivenolie (til bagning)
  • Artiskoksovs:
  • 125 g artiskokhjerter (dåse)
  • lidt bouillon
  • 2-3 tsk maizenamel
  • 50 g DDV-yoghurt (7%)

  1. Gnid culotten med salt og citronpeberog steg den ved 200grader i ca. 40 min. Lad denherefter trække under folie i20 min. Skær den i tynde skiverog vej 120 g af.
  2. Kom tomaterne i et ovnfastfad. Drys med groft salt, fordélolien over tomaterne og bagdem ved 150 grader i ca. 20min.
  3. Kom artiskokker og bouillon ien gryde. Lad det simre i ca.10 min. Bland mel og yoghurtsammen og jævn retten. Blendherefter sovsen og smag tilmed salt og citronpeber.
  4. Skær fedtkanterne af culotteskiverneog anret dem påen tallerken sammen med debagte tomater. Hæld sovsenovenpå.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »