Kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs
SPONSORERET indhold

Kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En festlig middag i en slankere udgave. <br><br>Kalorier 360 kcal<br> Protein 35 g 39%<br> Kulhydrat 23 g 31%<br> Fedt 12 g 30%<br> Kostfibre 9 g<br>

06. dec. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

1 kalveculotte
salt og citronpeber
Bagte tomater:
150 g små cherrytomater
groft salt
1 tsk olivenolie (til bagning)
Artiskoksovs:
125 g artiskokhjerter (dåse)
lidt bouillon
2-3 tsk maizenamel
50 g DDV-yoghurt (7%)

  1. Gnid culotten med salt og citronpeber og steg den ved 200 grader i ca. 40 min. Lad den herefter trække under folie i 20 min. Skær den i tynde skiver og vej 120 g af.
  2. Kom tomaterne i et ovnfast fad. Drys med groft salt, fordél olien over tomaterne og bag dem ved 150 grader i ca. 20 min.
  3. Kom artiskokker og bouillon i en gryde. Lad det simre i ca. 10 min. Bland mel og yoghurt sammen og jævn retten. Blend herefter sovsen og smag til med salt og citronpeber.
  4. Skær fedtkanterne af culotteskiverne og anret dem på en tallerken sammen med de bagte tomater. Hæld sovsen ovenpå.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »