Ingredienser
1 kalveculotte
salt og citronpeber
Bagte tomater:
150 g små cherrytomater
groft salt
1 tsk olivenolie (til bagning)
Artiskoksovs:
125 g artiskokhjerter (dåse)
lidt bouillon
2-3 tsk maizenamel
50 g DDV-yoghurt (7%)
- Gnid culotten med salt og citronpeber og steg den ved 200 grader i ca. 40 min. Lad den herefter trække under folie i 20 min. Skær den i tynde skiver og vej 120 g af.
- Kom tomaterne i et ovnfast fad. Drys med groft salt, fordél olien over tomaterne og bag dem ved 150 grader i ca. 20 min.
- Kom artiskokker og bouillon i en gryde. Lad det simre i ca. 10 min. Bland mel og yoghurt sammen og jævn retten. Blend herefter sovsen og smag til med salt og citronpeber.
- Skær fedtkanterne af culotteskiverne
og anret dem på
en tallerken sammen med de
bagte tomater. Hæld sovsen
ovenpå.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »