Kanelsnegle af færdig butterdej

Foto: Thomas Hergaard

Kanelsnegle af færdig butterdej - opskrift fra Hjemmet

Kanelsnegle af færdig butterdej

En lækker kanelsnegl er ikke at tage fejl af. Prøv denne opskrift på lækre kanelsnegle af butterdej.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 stk.
Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 rulle frisk eller frossen butterdej, 225 g
1 æg
3 spsk rørsukker eller farin
1 tsk stødt kanel
evt. 1 ⁄2 tsk stødt ingefær

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på et meldrysset bord og pensl med sammenpisket æg. Bland sukker og krydderier og drys det på dejen.
  2. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 6 tykke skiver. Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og bag dem midt i ovnen ca. 20 min.
  3. Lad dem afkøle på en rist. Pynt evt. med glasur rørt af flormelis og et par skefulde kogende vand.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kanelsnegle og Bageopskrifter