Kartoffelmad med avocado og rejer
SPONSORERET indhold

Kartoffelmad med avocado og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kartoffelmadder er en dansk klassiker. Anret kolde kogte kartofler på rugbrød, og top med alverdens lækkerier.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
28. jun. 2016 | Mad | Hjemmet
2 madder

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
4 kolde, kogte kartofler
2 skiver groft rugbrød
2 modne avocadoer
2 spsk. citronsaft
½ tsk. cayennepeber
lidt salt og friskkværnet peber
50 g kogte, pillede rejer
Drys: evt. dild

  1. Pil og udsten avocadoerne. Mos avocado med citronsaft med en gaffel eller i en blender. Krydr med cayennepeber, salt og peber.
  2. Fordél avocadomosen på hele eller halve skiver rugbrød.
  3. Læg skiver af kartofler på madderne. Læg rejer og evt. dild på toppen. Krydr med peber efter smag.