Kartoffelmad med bacon
SPONSORERET indhold

Kartoffelmad med bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kartoffelmadder er en dansk klassiker. Anret kolde kogte kartofler på rugbrød, og top med alverdens lækkerier.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
28. jun. 2016 | Mad | Hjemmet
2 madder

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 6-7 min.
4 kolde, kogte kartofler
2 skiver groft rugbrød
4 små blade grøn salat
4 spsk. god mayonnaise
2 skiver bacon
Drys: purløg og flagesalt

  1. Læg salatblade på hele eller halve skiver rugbrød.
  2. Skær kartoflerne i både, og læg dem på brødet.
  3. Steg halve skiver bacon sprøde i 2-3 min. på hver side i olie på en slip let-pande. Lad den stegte bacon dryppe af på ren køkkenrulle.
  4. Læg bacon og purløg på toppen af kartoffelmadderne, og drys med salt.