Opskrift på kartoffelmos med græskar, persille og ingefær

Foto: Maria Sattrup Kartoffelmos med græskar, persille og ingefær

Opskrift på kartoffelmos med græskar, persille og ingefær

Kartoffelmos med græskar, persille og ingefær

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

½ kg kartofler
½ græskar – halveret og befriet for kerner
1 bundt persille
10-15 cm ingefær – alt efter hvor stærk du kan lide din mos.
50 g økosmør
havsalt
peber

Sådan gør du

Skær kartofler og græskar ud og kog det mørt i letsaltet vand. Gem vandet.
Kom kartofler og græskar og smør i tern i en foodprocessor eller blender, og tilsæt lidt af vandet, hvis mosen ikke er blød nok. Smag til med revet ingefær, salt og peber.

Pynt med hakket persille og evt. ristede græskarkerner.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!